Reacties

Commentaren: 14
 • #14

  Jantien van der Deen - Develing (zondag, 13 oktober 2019 16:24)

  Zaterdag 12 oktober met Dennis de Tour Oud Amsterdam gedaan met spel element. Wat ontzettend leuk was dat, een aanrader!

 • #13

  Karin (woensdag, 02 oktober 2019 15:41)

  Op zeer korte termijn heeft Inside Amsterdam Tours geheel naar onze wensen een maatwerkfietstocht voor ons teamuitje in elkaar gezet. Geen gemakkelijke opgave, maar het is Debbie en Dennis gelukt. Ook het afleveren en weer ophalen van de fietsen op verschillende plekken in de stad was perfect geregeld. Wij kijken terug op een zeer geslaagd teamuitje en komen graag nog een keer terug.

 • #12

  Joke (maandag, 09 september 2019 11:37)

  Voor ons teamuitje is een maatwerk-tour gemaakt; per fiets hebben we de minder bekende en toeristische plekken van Amsterdam aangetikt!
  Een echte aanrader....!

 • #11

  Mariella (woensdag, 04 september 2019 22:24)

  Super leuke tour gehad vanavond! Ik ben met een groep meiden van 23 op pad gegaan. We wilde een tour in de avond en Dennis en Debbie hebben daarom een tour op maat gemaakt! Dit heeft super goed uitgepakt en weten nu alle ins en outs van de stad. Ze hebben erg veel kennis wat ze in een leuke informele sfeer over brengen! Super bedankt!

 • #10

  Bob de Voogt (donderdag, 14 maart 2019 12:35)

  Dank voor de memorabele rondleiding door Amsterdam. 'Tour by locals' zoals ze dat in het buitenland noemen. Niet de standaard hotspots in een grote groep zoals reguliere rondleidingen. Dit was persoonlijk, leerzaam en gastvrij. Woon al 43 jaar in Amsterdam maar ben op plekken geweest en anekdotes gehoord waarvan ik het bestaan niet wist. Echt leuk, kan het iedereen aanraden!

 • #9

  Kiara van Berge (donderdag, 07 maart 2019 17:00)

  Geweldige middag gehad met ontzettend veel nieuwe en leuke informatie over onze hoofdstad en twee hele leuke gidsen! Op plekken geweest waar ik normaal niet kom en dingen geleerd die ik nooit geweten heb, waaronder de herkomst van de uitdrukking “praten als brugman”. Tussendoor heerlijk wat gegeten en gedronken op leuke locaties .
  De vragen waren goed te doen en gaven wat extra’s aan de rondleiding.
  Echt een aanrader om (nog) een keer mee te gaan!

 • #8

  Belinda Lubbers (donderdag, 07 maart 2019 11:52)

  Een leuke en interessante tour gehad door oud Amsterdam. Het spel ( mysterie rond een moord) gaf er nog een extra dimensie aan. Door Dennis en Debbie veel nieuwe informatie gekregen en ze wezen ons tijdens de tour op details, waar je normaal al lopend aan voorbij was gegaan. Tussendoor en aan het einde ook nog genoten van een hapje en drankje op gezellige locaties. Op en top geregeld en zeer aan te raden voor een vriendenuitje, een familiedag of met samen met collega's.

 • #7

  Hanny en Jack (woensdag, 06 maart 2019 13:45)

  Donderdag 28 februari een TOP dag gehad in Amsterdam. Amsterdam is een prachtige stad, maar als Dennis en Debbie tijdens de tour de historische achtergrond belichten, dan is deze stad nog indrukwekkender. Deze rondleiding in de vorm van een game mag je niet missen. Je staat versteld dat er in deze drukke stad, zomaar ergens om een hoek ook plotseling hele stille, bijzondere plekken zijn.

 • #6

  Hannie (dinsdag, 05 maart 2019 10:28)

  We hebben een prachtige wandeling gemaakt door de oude stad en heel veel nieuwe feiten en wetenswaardigheden gehoord. Dennis en Debbie weten echt veel interessante dingen te vertellen! Daarnaast was het ook heel gezellig en hebben we genoten van de hapjes en de drankjes. De game maakte het echt helemaal compleet. Een echte aanrader voor families, maar zeker ook voor teams!

 • #5

  Marielle (maandag, 04 maart 2019 10:15)

  Leuke begeleiding met veel kennis van de stad!
  We hebben een erg gezellig middag gehad met veel weetjesen bezoek aan plekken die ik nog niet eerder had bezocht. Door het spel werden we geattendeerd op details, plekken die eerder niet waren opgevallen. Geschikt voor familie, vrienden, gezin, maar ook met je collega's!

 • #4

  Henny van Hulzen (zondag, 03 maart 2019 09:58)

  Ik werd door Debbie uitgenodigd om een keer met de tour mee te gaan. Op een toch wel zonnige donderdag middag hebben we een tocht door Amsterdam gemaakt. Verhalen werden verteld, we deden een speurtocht en ook al ben ik vaak in Amsterdam geweest, we kwamen toch op plekken en hoorden we verhalen die ik tot nu toe nooit gehoord had. Een geweldige ervaring en met een hapje en een drankje was het een prima beleving! Een aanrader!

 • #3

  Joke Weijens (dinsdag, 15 januari 2019 22:29)

  Als gids van Oud Enkhuizen weet Ik hoe je mensen moet blijven boeien met je verhaal om hun aandacht vast te houden. Tijdens onze familiedag lukte het zelfs jongeren erbij te betrekken dit kwam mede door het spelelement wat in de tour was verwerkt. Voor herhaling vatbaar en de stops met een drankje en een hapje verhoogt beslist de sfeer.

 • #2

  An mooij (dinsdag, 08 januari 2019 19:45)

  Ook wij hebben genoten van deze geweldige wandeling door Amsterdam,echt iets voor famdag of andere groepsuitjes!!!

 • #1

  John Mooij (dinsdag, 08 januari 2019 17:37)

  Wij waren de eerste familie/ groep waaraan een rondleiding is gegeven.
  Op een uiterst deskundige manier kwam ik veel nieuwe dingen te weren over Amsterdam.
  Zeker een aanrader om als bedrijfsuitje of familiefeest Amsterdam anders te leren kennen