Vinyl in Amsterdam

We gaan op bezoek bij een aantal platenzaken en vertellen de muzikale verhalen van de stad.


Vinyl in Amsterdam

 

Muziek luisteren op de ouderwetse 45 toeren plaat is weer helemaal terug. Er zijn veel platenwinkels te vinden in Amsterdam, van grote winkels met een algemene collectie tot en met kleine winkels met een gespecialiseerd aanbod.

We bieden je een tour aan door Amsterdam, met de bijbehoorde verhalen, waar ook muziek historie in zit. Van de Jordaneze smartlappen tot en met Jazz en Rock & Roll. We stoppen bij een aantal van de winkels waar je de tijd krijgt om je collectie aan te vullen. Heb je speciaal genre waar je op zoekt, laat het ons dan weten.

 

De oprichters van Inside Amsterdam Tours zijn een tijd geleden begonnen met het verzamelen van vinyl. Met het inkopen van partijen platen zijn we de platen die we over hadden gaan verkopen. Onder de naam Mokum Vinyl zijn we te vinden op beurzen en internet.

 

We verzamelen op de Dam en lopen door de Jordaan. Onderweg zal de gids vertellen over de (muzikale) historie van de stad. We zullen (minimaal) 5 platenzaken aandoen en eindigen op de Noordermarkt. De tocht zal ongeveer 2,5 uur duren.

 

Uiteraard kunnen we deze tour op maat maken als er speciale wensen zijn.

 

 

Kosten zijn € 25,-- p.p.

 

 


Reserveer nu. Let op! De reservering is nog niet definitief. Wij bekijken de beschikbaarheid en nemen binnen 24 uur contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

"We hebben een topdag gehad. Veel geleerd en iedereen deed fanatiek mee met het spel" L. Wanders