De groene stad

We gaan fietsen langs de groene randen van de stad

 


Een fietstocht naar de rijke natuur in en rond Amsterdam. We kunnen het Amsterdamse bos of de natuur van waterland ontdekken. Naast het feit dat het een stadsgids is, is vogels kijken een hobby van Debbie en Dennis.

 

 

 

Er zijn onder andere de volgende opties:

 

 

 

- We fietsen van de Dam de stad uit en de natuur in via de groene aderen. We kunnen de veerboot naar Noord nemen en naar Waterland rijden. Bij Durgerdam is er een hotspot van (trek) vogels, waar elk jaargetijde iets bijzonders te zien is.

 

- In de lente kunnen we fietsen van de Dam, langs de Amstel en genieten van het groen en de buitenhuizen die we hier tegenkomen. Het hoogtepunt van deze reis is het "Landje van  Geijsel" in Ouderkerk. Elk voorjaar komen hier veel trekvogels samen om de lange reis te versterken. Naast veel grutto's en eenden zijn er vaak zeldzaamheden.

 

- Vanaf de Dam kunnen we ook westwaarts via het Westerpark richting Spaarnwoude en de weilanden achter of in het zuiden naar het Amsterdamse Bos.

 

Met alle tours is er een mogelijkheid voor een tussenstop waar een hapje en een drankje kan worden genoten (niet inbegrepen). Ook de mogelijke huur van een fiets is niet inbegrepen in de tour.

 

De duur van de tour is ongeveer 4 uur.

 

V.A. € 45, - per persoon

 


Reserveer nu. Let op! De reservering is nog niet definitief. Wij bekijken de beschikbaarheid en nemen binnen 24 uur contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

"We hebben een topdag gehad. Veel geleerd en iedereen deed fanatiek mee met het spel" L. Wanders