Speciaal voor bedrijven: Leuke games

 

Wil je samen met je collega's een leuke dag beleven waar teamwork ook belangrijk is? Wij hebben leuke spellen bedacht die ideaal zijn voor groepen. We nemen je mee de stad in, maar naast de verhalen van de gids geven we je ook opdrachten mee. We laten jullie niet achter met een kaartje of een app, de gids blijft erbij, want ook de verhalen die de gids vertelt zijn deel van de oplossing.


JACO HEEFT HET NIET GEDAAN!

 

Wandeling door middeleeuws Amsterdam met misdaad mysterie

 

We lopen door het oudste gedeelte van Amsterdam. De gids vertelt de verhalen over de gebouwen en bezienswaardigheden die we tegenkomen. Vooraf hebben jullie informatie gekregen over een moord die in de gouden eeuw gepleegd is. Jaco wordt beschuldigd maar heeft het niet gedaan. Er zijn onderweg tal van aanwijzingen die jullie helpen om de echte dader te vinden. Daarbij worden jullie geholpen door een tijdloze mysterieuze getuige.

 

 

Welke groep vindt alle aanwijzingen, kraakt het mysterie en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

 

We wandelen door het oudste gedeelte van Amsterdam. We starten op de kop van de Zeedijk, lopen over de Wallen, via de Dam richting het Spui waar de tocht eindigt. De duur van deze tocht is ongeveer 3,5 uur inclusief de tussenstop. Groepjes bestaan uit 3-4 deelnemers.

 

Inbegrepen:

- Ervaren gids die de wandeltocht begeleidt

- Boekjes met het verhaal en de vragen

- Tussenstop inclusief drankje

- Finish in een typische Amsterdamse kroeg, inclusief drankje

- Prijzen voor de winnaars

 

v.a. € 45,-- p.p. Minimaal 10 deelnemers


Leuk dat je met ons het mysterie wilt ontrafelen. Vul onderstaand formulier in en dan gaan we er een leuke dag van maken.

Let op! De reservering is nog niet definitief. Wij bekijken de beschikbaarheid en nemen binnen 24 uur contact met u op.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

"Wat een fantastische dag" Mandy Harmsen