Uw bedrijfsevenement

Teamwork is een van de belangrijkste zaken in onze speciale game. Wij hebben leuke spellen bedacht die ideaal zijn voor groepen. We nemen jullie mee de stad in, maar naast de verhalen van de gids geven we jullie ook opdrachten mee voor jouw groep (3/4 personen). We laten jullie niet achter met een kaartje of een app, de gids blijft erbij, want ook de verhalen die de gids vertelt zijn deel van de oplossing.


JACO HEEFT HET NIET GEDAAN!

 

Wandeling door middeleeuws Amsterdam met misdaad mysterie

 

We lopen door het oudste gedeelte van Amsterdam. De gids vertelt de verhalen over de gebouwen, geschiedenis en bezienswaardigheden die we tegenkomen. Vooraf krijgen jullie informatie over een moord die in de gouden eeuw gepleegd is. Jaco wordt beschuldigd maar heeft het niet gedaan. Daarna gaan jullie op weg met de gids die jullie begeleidt en de verhalen vertelt over de bijzonderheden die we tegen komen. Er zijn onderweg tal van aanwijzingen die jullie helpen om de echte dader te vinden. Daarbij worden jullie geholpen door een tijdloze mysterieuze getuige.

 

 

Welke groep vindt alle aanwijzingen, kraakt het mysterie en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

 

We wandelen door het oudste gedeelte van Amsterdam. We starten op de kop van de Zeedijk, lopen over de Wallen, via de Dam richting het Spui waar de tocht eindigt. Groepjes bestaan uit 3-4 deelnemers.

 

We kunnen de tour afsluiten met een gezellig diner.

 

Duur: 4 uur 

 

Inbegrepen:

- Ervaren gids die de wandeltocht begeleidt

- Boekjes met het verhaal en de vragen

- Tussenstop inclusief drankje 

- Finish in typisch Amsterdamse kroeg, inclusief drankje

- Prijzen voor de winnaars

 

Neem contact met ons op voor een offerte.

JACO HEEFT HET WEL GEDAAN!

 

Loop met ons mee door de Jordaan

 

We lopen door deze prachtige oude wijk, bezoeken mooie grachten en treden toe tot verstilde hofjes.

 

In het begin van de tour komen we langs "het fort van Jaco". In de tour door oud Amsterdam bewijzen we dat Jaco een moord, die in zijn schoenen geschoven wordt, niet heeft gepleegd. Nu zijn er zelfs boze tongen, historici, die beweren dat Jaco helemaal niet die Amsterdamse Robin Hood was. In deze tocht gaan we op zoek naar aanwijzingen die overtuigen dat hij dat wel degelijk was en komen we meer te weten over zijn leven en het leven in zijn tijd.

 

Welke groep vindt alle aanwijzingen, geeft de juiste antwoorden en gaat er met de hoofdprijs vandoor?

 

We kunnen de tour afsluiten met een gezellig diner.

 

Duur: 4 uur 

 

Inbegrepen:

- Ervaren gids die de wandeltocht begeleidt

- Boekjes met het verhaal en de vragen

- Tussenstop inclusief drankje naar keuze

- Finish in typisch Amsterdamse kroeg, inclusief drankje naar keuze

- Prijzen voor de winnaars

 

Minimaal 10 deelnemers.

 

Neem contact met ons op voor een offerte.

Maatwerk

 

Wilt u een Game met een speciaal thema of een op maat gemaakte tour door een ander gedeelte van Amsterdam laten gaan? Geen zin in een Game maar gewoon een rondleiding met afsluitend een diner of een borrel? Of wilt u een op maat gemaakt pakket?

Er is heel veel mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden door op de onderstaande informatieknop te klikken en we nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

"We raden dit voor ieder bedrijf aan."